Изглежда на Емрах не му пука от  нищо. Той реши

...
 
Изглежда на Емрах не му пука от  нищо. Той реши
Коментари Харесай

Не върви в правилния път: Поредната изцепка на Емрах Стораро

 

Изглежда на Емрах не му пука от  нищо. Той реши още веднъж да погази закона и да покаже какъв джигит е на пътя. Във видео в обществените режи демонстрира какъв брой мощен е новият му автомобил и подвига скоростта до 220 км.

Емрах, който ще се бори за популярност в “Dancing stars ”, кара скъпо BMW. Не за пръв път кара с превишена скорост, та даже се хвали с това, само че никой не го глоби. Той за следващ потвърди, че няма терзания да гази закона, тъй като скоростта му е била сигурно много над ограничаването!

Явно високите скорости са единственото  му наслаждение, откакто показа, че  нямал половинка на Свети Валентин. Емрах е харесван от дамите, само че все не може да сътвори сериозна връзка. След връзките си  с Teди Александрова не  се е появявал в обществото с друга жена. Двамата се разделиха с гръм и тропот и към ден сегашен не желаят и да чуят един за различен.

Баща му се чуди и мае какво да го прави. Близки до фамилията го поучават да спре да го финансира, с цел да го възпита. Момчето е тръгнало по доста неприятен път и няма да свърши добре най-после.

Източник: blitz.bg

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР